tisdag 14 maj 2013

Blandad kompott

Tiden vill inte riktigt räcka till nu, för mycket jobb på verkstaden just nu på vardagarna och helger som är för korta för att hinna med allt annat.
Turligt nog har det ju varit lite extra helgdagar och några tillfällen för klämdagar så man har ju hunnit med en del.
Ett biobesök unnade jag mig i alla fall i fredags, flera år sen sist, och såg "Bäst före" med Kjell Bergkvist, Brasse Brännström & Göran Ragnerstam i huvudrollerna, rolig & deprimerande på samma gång men klart sevärd!
På lördag blir det terrängkörning utanför Hammarstrand och på söndag drar jag troligen hem båten, så då kommer det bilder på den framöver.
En gammal bok har jag fått, "Det Bästas Bilbok" från 1969, den innehåller praktiskt taget allt mellan himmel & jord!
Vad sägs om detaljerade kartor över Sverige, Norge & Danmark + lite av Finland, funktionsbeskrivningar om alla komponenter i en bil, bilder och information om blommor & träd, bilder på alla djur i norden, vägmärken i Sverige & Norge + mycket annat.

Efter viss tvekan gick det att föra över en bild idag också, det fick bli på en OK plastpåse som jag hittade i ett skåp här hemma.


Ja just ja, en stor tragedi höll på att inträffa igår, morsan hade rotat  runt på min altan och hittat min Esso-grill och tyckte att hon behövde den, som tur var såg jag att grillen var borta när jag kom in från jobbet, bara tomkartongen kvar, så jag hann springa över och stoppa den katastrof som kunnat inträffa!
Hon tittade konstigt på mig när jag sa att en Esso grill från 50-talet, dessutom oanvänd, är ett samlarföremål och inget man ska använda.

1 kommentar:

  1. Håll hårt i nostalgipryttlarna...en katastrof kan lätt hända! ;)

    SvaraRadera