onsdag 19 juni 2013

Hoting-Tåsjö rundan del 3: Hoting

Lördagen i Rossön inleds med vad som bäst kan beskrivas som hotellfrukost, så mycket olika saker framdukat på bordet så man knappt fick plats att äta där!
Något sent kom vi iväg, p.g.a. att en viss person var lite morgontrött (jag nämner inga namn men han körde en Chrysler New Yorker -60), till Hoting och starten för rallyt.
Vi kom väl fram till anmälningen precis på minuten tror jag!
Först var det 2 varv cruising runt byn, där folk gått man ur huse för att titta på bilarna, eller så var folk ute för att det var marknad just den dan... sen blev det en ganska lång väntan innan man fick komma iväg.
32 bilar tror jag det var som skulle slussas iväg med några minuters mellanrum, dessa minuter just innan man fick åka blev man intervjuad av en karl med en mikrofon i näven, mikrofonen var kopplad till en högtalaranläggning så att hela byn hörde vem man var och var man kom ifrån...jag överlevde det också...

Imperialerna ledde konvojen från Rossön

Väntar på att få starta

Väntar på att få starta

Macken jag missade sist jag var i Hoting, passade jag på att fotografera efter rallyts slut när jag kommit tillbaka igen, just innan prisutdelningen.
BP har det varit.

Gamla BP i Hoting

Gamla BP i Hoting

6 kommentarer:

 1. En trevlig reseberättelse!

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en bra helg i Rossön me´omnejd!! Vi tordes inte komma eftersom det ju va Chrysler träff... Man vill ju inte va en katt bland hermelinerna!!

  SvaraRadera
 3. I denna gamla BP mack huserar Kalle...han med "skattlådan". Ska försöka skaka fram nån gammal bild på hur den såg ut. (hade ett underbart runt tak framför huset och över pumparna)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skaka gärna fram gamla bilder på alla mackar i Hoting! ;)
   Speciellt Gulf är jag nyfiken på hur den såg ut.

   Radera
 4. En riktig höjdarmack och Hoting hade en Finamack oxå=)

  Och jodå Fina"pingvinen" har jag koll på=) tack!

  SvaraRadera
 5. Trevligt inlägg.

  SvaraRadera