torsdag 19 juli 2012

Ådalenresan - ändrade planer

I senaste inlägget om denna resa så hade jag kommit till Mjällom, där jag stannade för att handla.
Planen var att åka ut till campingen i Norrfällsviken för att övernatta, väl där så ångrade jag mig.
Receptionen stängde redan kl.14 men man kunde ställa sig över natten och betala dagen efter när receptionen öppnade kl. 10, jag ville ju komma iväg tidigare än så, det fanns dessutom ingen information vad det kostade.
Jag vände helt enkelt och genade på en liten grusväg och sen på en asfalterad mindre väg upp till Ullånger, för att åka vidare en bit uppåt efter E4:an till en camping i Skoved, där det blev rast & vila för natten.

Morgonen efter bar det iväg nedåt igen, stannade till på OKQ8 i Ullånger för fotografering av macken och köp av en glass.

IC/OK/OKQ8 på Centrumvägen 38
 Bäst som jag satt och åt min glass i godan ro så slängde jag en blick tvärs över vägen och fick syn på denna jätte-galge!
Galghumor

När glassen var uppäten så fortsatte jag nedåt E4:an men kom bara några hundra meter innan det var dags att stanna för en nedlagd stackars mack, Shell skulle det visa sig, på Sundbrogatan 1.
På slutet var det Bilisten.Det har även legat mackar på Körsbärsvägen 2 = BP, Sundbrogatan 8 = Uno-X, samt på Sundbrogatan 40.

2 kommentarer:

  1. Ack alla dessa nerlagda mackar!!

    SvaraRadera
  2. Anonym14/6/15

    Under min första tid i livet fanns följande mackar i Ullånger: IC (inköpscentralen (numera OK)), BP, Shell, Uno-X, Caltex (vid Br. Peterssons Järn). Min Pappa jobbade på IC och tog sedan över Shellmacken. Att det heter Mack, tror jag har att göra med att Det fanns ett amerikanskt bensinbolag som hette så (Ska väl egentligen låta det vara osagt dock ;-) ).

    SvaraRadera